Γλώσσα

Προστατευθείτε από τη νόσο του ιού Έμπολα

Προστατευθείτε από τη νόσο του ιού Έμπολα

Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ


Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός (Κ.Ε.Σ.) μέσα στα πλαίσια της πολιτικής του για προαγωγή της υγείας του πληθυσμού της Κύπρου εξέδωσε ενημερωτικό φυλλάδιο με θέμα «Πώς να προστατευθείτε από τη νόσο του ιού Έμπολα» με σκοπό να ενημερώσει και να προστατεύσει το κοινό από τη σοβαρή αυτή μεταδοτική ασθένεια.

 

Το φυλλάδιο ετοιμάστηκε στην Ελληνική, Αγγλική και Τουρκική γλώσσα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τη βοήθεια του Δρα Μιχάλη Βωνιάτη και την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας Remedica, τους οποίους ο Κ.Ε.Σ. ευχαριστεί θερμά. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες όπως ενημέρωση για τη νόσο του ιού έμπολα, τους τρόπους μετάδοσης, τα συμπτώματα, τους τρόπους αντιμετώπισης και τα βασικά προστατευτικά μέτρα.

 

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στην προσπάθειά του να ενημερώσει όσο το δυνατό περισσότερα άτομα έχει αρχίσει εκστρατεία διανομής του φυλλαδίου παγκύπρια. Μέλη και εθελοντές του θα το διανείμουν και τοποθετήσουν σε διάφορους χώρους, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, νοσοκομεία και κλινικές, οδοφράγματα, πανεπιστήμια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλους χώρους όπου συχνάζει αρκετός κόσμος.

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τη νόσο του ιού Έμπολα

Κάνε μια εισφορά

    Ο Κυπριακός Ερυθρός ...

Περισσότερα
 €5  €10  €25
 €50  €100  €200