Γλώσσα

Παγκύπριος Έρανος Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού 2018

 

 

O Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τους υποστηρικτές του Παγκύπριου Εράνου 2018

 

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου και τα Μέλη του Συμβουλίου διοργάνωσαν εκδήλωση στις 12 Ιουλίου 2018, θέλοντας να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του φετινού Παγκύπριου Εράνου 2018.


Η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά και ευχαρίστηση προς τους εκαταντάδες υποστηρικτές και εθελοντές, οι οποίοι και αυτή την χρονιά ακούραστα υποστήριξαν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, που στόχο έχει την ενίσχυση των προγραμμάτων του καθώς και την ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρει ολόχρονα προς τους συνανθρώπους μας.


Ως ένδειξη τιμής και εκτίμησης η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού επέδωσε αναμνηστική τιμητική πλακέτα, προς το χορηγό του εράνου, ΟΠΑΠ Κύπρου, τα άτομα, τις επιχειρήσεις καθώς και όλα τα οργανωμένα σύνολα που ενεργά υποστήριξαν τον έρανο καθώς και το διαχρονικό έργο που επιτελεί ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, στελέχη επιχειρήσεων και πλήθος εθελοντών και προσωπικό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. 


Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό σχήμα από τους Γιάννη Καραμπάτσο και Θεόδωρο Αγαθοκλέους και παιδιά από τον νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό Οργανισμό "Sistema Cyprus" τραγούδησαν με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας.

 

 

 

 

 

 

**********************************************************************************************************************************

 

 

 

Ο παγκύπριος Έρανος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού 2018 με Α. Αρ. Ν.Π. 56/2017, διήρκησε από τις 8 μέχρι τις 29 Μαίου 2018 και απέφερε το συνολικό ποσό των €219.797,79.

 

 

 

Αγάπη σημαίνει Δίνω!

 

Τον Έρανο κάνει πραγματικότητα η ΟΠΑΠ Κύπρου.

 

Εισφορές μέσω SMS μια κοινωνική προσφορά της CYTA

 

 

 

Κάνε μια εισφορά

    Ο Κυπριακός Ερυθρός ...

Περισσότερα
 €5  €10  €25
 €50  €100  €200